Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig dig tillbaka.



Som ett djur brukade jag ligga

väntandes

på hallmattan i tamburen.


Ibland smekte jag mig själv

med silkesvantarna

jag fått av din mamma.

Ibland lät jag bli.


Men allt som oftast

låg jag där

kvidandes

och väntade dig tillbaka.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-11 18:41



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat min fina poetvän,
2013-12-11

    Tollwut
Superbra!
2013-12-11

    ej medlem längre
den bär längtan
och möjligheten..
2013-12-11

  Tess74
Helt underbar
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja