Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnan.



Tids nog

ska jag bära hennes röda klänning

och fläta hennes blöta skalp.

Tids nog.

Men än är det bara morgon.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-12 22:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gikllar denna.
2013-12-15

    ej medlem längre
spektakulär!
2013-12-13

    ej medlem längre
t.o.m hämd beskriver du ljuvligt,,,,väntar med spänning redan på nästa fria vers ifrån dig.

2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja