Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar ifrån första våningen.


Klädd i din begagnade aura

matchar jag tankarna

med din frånvaro

och går stundom rakryggad

i tomma rum.


Tanken på att ha dig här

lockar

men bilden av dig

död

tilltalar mig ännu mer.



















Fri vers av Maria Natasja
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-15 11:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
grymt avslut.
2013-12-15

  Hon kallar sig poet VIP
Sånger från andra våningen, bra
2013-12-15

    ej medlem längre
så fin så!
2013-12-15

  Tess74
wow! grym
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja