Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska resa mig.


Så tittar du igen
ut genom fönstret
och bortom.

Jag ligger
sargad
på flyttkartongerna
och du vill gå.

Om 14 minuter
är du en livstid bort
och jag är dömd att krypa.

Solen är svart
och ett knivhugg ifrån dig
gör alltid som ondast
när det tar i tinningen.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-16 23:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag håller med therese.
2013-12-17

  Tess74
Smärta som känns... jävligt bra skrivet
2013-12-16

  queenia
smärtsamt. Bra.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja