Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp aldrig ut mig!


Trista nätter

sjunger jag för vårdarna

Andra nätter

gör vi mer än så.

Säg, kan ni höra översköterskan steppa?




Fri vers av Maria Natasja
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-16 23:52



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Dr Lindgren är nog på semester... ;-)
Ja, jag hör henne - tap tap tap, tap tap...
2013-12-17

  SatansSon VIP
man undrar vad vårdarna tänker.
2013-12-17

    ej medlem längre
ha ha och var är Dr Lindgren?
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja