Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag inte går att leva med.


Vid tidpunkten

för mitt eget uppvaknande

fann jag mig blek

och ångerfull.

Utan ett ord

reste jag mig från golvet

och återlämnade din navelsträng.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-17 21:37



Bookmark and Share


  hawkeye
Vet jag sagt det så många gånger förr...men du är bara så j**la bra!!
2013-12-28

  Hon kallar sig poet VIP
Suckar för det känns, så bra skrivet bara.
2013-12-19

    Lars Gullberg
Oj oj oj vilken bild du skapar

rysningar över hela ryggraden

Snyggt Maria !!
2013-12-18

  Bjarne Nordbö
Den satt.

2013-12-18

  axveronika
sså bra
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja