Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill komma bort ifrån vården Dr Lindgren.



"Nu vill hon leva utan mediciner"
skrev läkaren i mitt senaste intyg
och tittade konstigt på mig.

-Ja förfan hånskrattade syster Eva
och dängde en katerpåse i huvudet på mig.

Vi kan ju börja med att sänka dosen
till fem Valium om dagen!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-19 11:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tack för det skrattet !!!!!!! Mera benso till folket.
2014-03-20

  Nina Ahlzén
Friskt!
2014-01-12

  hawkeye
Har saknat dina texter, älskar dem...
2013-12-28

  Tess74
Love it!! Mer mer tack. Den är så ironiskt skön
2013-12-19

    ej medlem längre
den är där dråplig
2013-12-19

  monka
Du skriver helt underbart!! Har blivit totalförälskad i dina Dr Lindgren och syster Eva texter <3
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja