Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den starkaste soldaten dör.


Ser du

den döende syrsan i min hand

en tystnande symfoni.


Hör du stråkarnas

fjäderlätta önskan

om

att få leva

föralltid.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-19 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det för alltid, vi skall hålla
våra ögon öppna!
Odonata, sländan lär påminna!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja