Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser vad du vill mig.


Det händer inte alltid

att jag sitter naken i

gummistövlar

och röker cigarrcigaretter

men när det händer

tittar du intresserat.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 379 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-19 15:19



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
den i kinesisk tusch
absolut bra
2014-03-25

  hawkeye
Undrar om du inser hur jäkla bra du är....
2014-03-23

  Minkki VIP
några enkla streck, och bilden är klar och mångtydig. Suveränt!
2014-01-12

  kerstin skriver VIP
jag ser sällan bilder när jag läser, men denna ger mig fina bilder under ögonlocken. spännande poesi.
2014-01-02

  jonas a
jag önskar verkligen jag kunde återge det du gör. klara bilder av ögonblick. tack
2013-12-31

  Ingmar Hård VIP
detta drastiska skrivande
med dessa slående bilder som skapar bilder i läsaren
humor och mörker
som fotografier
som konstverk
man blir nyfiken på människan, författarinnan
2013-12-23

  SatansSon VIP
häftigt. röker du rillo?
2013-12-20

  Tess74
Naket och bra
2013-12-19

    ej medlem längre
doften e speciell,
texten bär en vädjan..
det är inte alltid man
förstår..
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja