Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla fina poeter och poetvänner därute ...


God Jul

♥ God Jul och Gott Nytt år! ♥

varm kram önskar Ninananonia




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-22 13:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag önskar dig
detsamma!
2013-12-23

  Lars Hedlin
GOD JUL OCH GOTT NYT ÅR
KRAM KRAM KRAM ;)
2013-12-23

    ej medlem längre
Detsamma !!!
2013-12-23

  Rise Little One
Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År underbara Nina.



2013-12-22

  the apache kid VIP
Very best wishes to you for a most Merry Christmas and a Happy New Year!

2013-12-22

    ej medlem längre
Glittrande snöstjärnor tänds för dig!
Kram <3
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej också en God Jul och ett riktigt underbart Nytt År...
2013-12-22

  Elwania
God jul
och så ett Gott Nytt Å
önskar jag dig
2013-12-22

    ej medlem längre
God Jul själv! önskar Pelle
2013-12-22

  Federico Romano
God helg till dig..
2013-12-22

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig!
2013-12-22

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tack, God Jul och ett fortsatt gott nytt år
2013-12-22

  Eliza-69
Detsamma till dig <3
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP