Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmra av ädelstenar som aldrig förr

Jag vill ha känslan av att vara älskad

 

Jag vill veta när du tycker jag är vacker
Jag vet att det finns någon speciell för mig



Jag vill att det ska vara du
Jag hoppas du ser det

 

Jag vill att du ska tycka att jag är vacker

 

Ge mig chansen
Jag ska aldrig få dig att gråta

 

 


Jag ska få dig att skimmra av ädelstenar
som aldrig förr




Fri vers av Lilla trollet
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-03-17 18:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja kärleksfullt och vackert
2006-03-17

  kladdpapper
va fint
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet