Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När släkten går och dör.



Hur snabbt färdas mörkret

i en sargad

människas själ

frågade du

och sköt dig i

skallen.

Mamma grät

och moster grät

och alla sjuka kusiner

Ett fyrklöver håller alltid sitt löfte.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 361 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-09 21:11



Bookmark and Share


  axveronika
Stark och kuslig
2014-01-12

  Ingmar Hård VIP
De första raderna är magnifika
2014-01-10

  Gisela Nordell
swap!
den visste vr den tog den dikten
kraftfullt, början river verkligen tag i mig.
2014-01-10

  Monika A Mirsch VIP
Livets svärta i klar tappning
2014-01-09

  Tess74
Rakt på sak. Mycket bra
2014-01-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
När du skriver om våldamhet och fasansfulla saker på sån där trygg bra svenska känns det ner i tårna.
"går och dör"
tack för den
2014-01-09

    ej medlem längre
den e obstinat, rolig
och en smula smärtsam!
åtmindstone i mina ögon
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja