Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista sommaren


Vi var sorgen i botten på glaset
och smaken av salt och vinäger.
Månen bar snäckskalsfärg.

På sommarens sista septembersstråk
fann vi en plats att slå läger.
Bland rosenpistoler och svartvita berg.

I gröna kaskader av mossa och regn
där oskulden smekande släppte sitt tag.
Vandrade vi.

Mitt minne vill vila i stunderna kvar,
där natten gav vika för dag.
Och barndomens tid var förbi.




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 820 gånger
Publicerad 2006-03-17 19:51



Bookmark and Share


  LassO
Skönt men sorgligt och vackert...
2007-12-07

  Ola Rydberg
Underbart och målande vackert
2006-09-28

  Niklas Stefan Ellerstad
Du skriver underbart, sluta aldrig!
2006-03-19

    Smålandspåg
B-E-U-T-I-F-U-L
2006-03-18

    Lillis
Storslagen om försvunnen oskuld! Storslaget!
2006-03-18

  Tove Meyer VIP
du skriver fantastiskt. vilka underbara miljöbeskrivningar.
jag älskar "rosenpistoler"...du är en mästare på att skriva om kärlek
på ett skört men ändå kraftfullt sätt.
2006-03-17

  Blake
Galant! Mycket väl beskrivet och alldeles perfekta ord som smälter ihop. "gröna kaskader av mossa och regn". Grymt snyggt.
2006-03-17

  Daniel_78 VIP
applåder, snyggt
2006-03-17

  Agnes
Vi var sorgen i botten på glaset och smaken av salt och vinäger.
Jag kan bara buga för denna eleganta strof, och skyldigt medge att den kommer norpas rakt av till min kista av inspiration!
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa