Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopparlund


Samma ljuva kastanjevinjetter
samma skimrande guldgula fasader.
Över radhus på 60-tals slätter
ibland rullgrus och blomsterbarnsparader.

Samma dagar av sockervaddsklister
där kostymer och kramper försvunnit.
Ibland rosor och tonårsmopedister
jag jagat och fångat vad jag hunnit.

Över gräset och in i kopparlunden
finns en reva i väven av en tid.
Till vilken jag kom förevigt att bli bunden
och i slutet vill jag somna just därvid.




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-18 08:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hahah jaa, nu nockar du mig.
rimmat och inte dåligt heller, riktigt riktigt bra
och påfyndiga ord som verkligen ger känsla i bilder!
Jag måste få bokmärka denna.
tack för en härlig läsning!
2006-03-28

    NoMi F
Dikten förmedlar nostalgi
om dit man vill återvända
på slutet när livet gett sitt
Där det var fint, där drömmar
fästes
Vacker dikt
2006-03-20

  Jessica Ewa
Tack Betraktaren! För konstruktiv kritik och hjälp!!
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa