Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerar igen eftersom det är aktuellt.


Vårdagjämning


Lärksången kvillrar
ovan brungul stubbåker.
Tidernas vändpunkt.




Bunden vers (Haiku) av Ingrid Nilsson
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-03-18 11:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt suveränt underbar haiku.....man känner hur våren smeker kinden...
2006-03-19

  Markattan
En härlig haiku om när tiderna vänder. Snyggt fångat.
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson