Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luta dig tillbaka och dö!


Förlåt att jag dödade dig
med något så enkelt
som en brevkniv.

Men mitt ego
ville bespara
mig förödmjukelsen
att missa med ett järnrör.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-24 17:46



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vet du att din poesi
skulle va jävligt häftig

i bokform

Fatta vicken röst du har


2014-03-24

    ej medlem längre
"Med ett schysst järnrör kan man förändra världen"
2014-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Men du minns väl vad Socker-Conny hävdade?
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja