Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst vägran.


Förlåt att jag inte grät
när dina ungar brann
Likt halmbockar till jul.
Att jag inte tröstade i hettan
när dina ögon kokade och kläcktes,
sprack och rann
likt äggvita längst höga kindben.

Antar att jag kom av mig en stund
och att trädkronornas blad
som krusades så vackert i värmen
på något sätt var viktigare då.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-24 18:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
Helt underbart vännen! Speciellt det där med ögon som kokades. Superstarkt. Bokmärker så jag kan sno lite senare :-)
2014-03-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Allt starkt som finns
i en människa
kan du teckna av
i ett par streck.
Så livgivande
2014-03-25

  Fredric
Hårt som finax glutenfria knäckebröd! Fan gillar starkt...
2014-03-24

    Lars Gullberg


Du skriver sånt man inte får skriva.

Din nyckel är magisk

Du är fan inte riktigt klok helt enkelt

Och det är just det jag älskar

/L
2014-03-24

    ej medlem längre
vilken träffsäker vrede

2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja