Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla idioter.


Som när din mamma dog i
jordgubbslandet.
Skrattade jag lika mycket då?
Nej.
För det var långt ifrån
lika roligt som när din pappa
runkade sig själv
till nackspärr.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-24 18:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fy fan vad kuuuuuul !!!!!! Tack,
2014-03-25

    Lars Gullberg
Folk

vilket skämt

tur det finns såna som dej

/Larsa
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja