Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment ur en barndom.


Jag grät inte när jag
hittade min konjaks kladdiga mamma
i trapphuset, finklädd och söndertafsad,
tablettfnittrig
och skör.

Däremot grät jag
dagen efter
när pappa
kallade henne

sitt allt.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-25 13:27



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Mh...lite stum liksom.
2014-03-28

  thyra
Tänkvärda rader och så bildrika. Tack!
2014-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Starkt. Berör.
2014-03-25

  Hans Christian
Jamen visst...jag tror jag förstår...som vanligt ett mkt bra slut. Du skriver så bra. Denna text leder till eftertanke.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja