Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst! Jag dansar.


Ta dina oroliga händer
bort ifrån min kropp. Nu.
Ta din darriga stämma ifrån
mitt kök. Ifrån min stol.
Ut ur mitt liv. FÖRSVINN!
Jag är inte rädd för att döda dig.
Inte alls.
Det är ljudet som skrämmer mig.
Revben som bryts,
käkar som gnisslar
skallben som spräcks.
Väcker obehag.
Sen sucken.
Det är kladdet som
stoppar mig.
Smeten. Blodet.
Blicken.
Inte döden.
Inte tystnaden.
Säg ETT jävla ord till
och jag ska slipa alla
satans knivar
som finns.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-26 16:49



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Tösen!!! Du skriver med knytnävarna krampaktigt slutna om taggtråd! Vad du ätit vågar jag inte gissa! Skrämmande bra. Applåd!!!
2014-03-28

    Lars Gullberg


Du är i en annan dimension

Du äger
2014-03-28

  SpamPippiL VIP
Vågar man gå till ICA? ;)
2014-03-26

  Ingmar Hård VIP
Du skräder då inte orden.
Du är kompromisslös.
Obarmhärtigt ärlig.
Korthuggen.
2014-03-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
när du dansat klart
ska du höra applåderna
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja