Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byter plats med mig själv.


-Tänk fel om du vill,
men tänk själv
viskade jag
i spegeln.
Tio centimeter ifrån
mitt liv.

Jag tror kanske
att jag lyssnade.

Men vet inte säkert.

















Fri vers av Maria Natasja
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-27 01:56



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Denna nerv
detta så svåra att se sej själv

Vem är jag varför är jag just jag

Teatern fortsätter akt 000000000

pust stön suck

fan där dog jag
2014-03-28

    ej medlem längre
jo! se till att lyssna på dig själv
ett mycket bra råd som sedan
leder till mer texter utav dig,,,
alltid spännande i vänta på nästa
2014-03-27

  Hans Christian
Vilken träffsäkerhet på sista raden, och man undrar stilla vad samtalet, handlade om - och det ens blev ett samtal åt två håll.
2014-03-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
vilken bra mantra
jag
ska prova det själv
2014-03-27

    ej medlem längre
Tio centimeter..
gillar texten!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja