Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livets våndor inte räcker till.


Det är inte döden som oroar mig

eller sekunden då allt blir svart.

Det är kistlockets tyngd som skrämmer

och att fikat tar slut under minnesstunden.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-28 09:08



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
För mig handlar det om livets mörkaste bilder. och om överlevnadsmetoden att byta-synvinkel-ofta-ofta-för-att-inte-fastna-i-hålen
antagligen mycket stärkande träning
skickligt skrivet
2014-03-28

    ej medlem längre
så kort men så mycket
eftertanke den generar,,,
Kistlockets tyngd skrämmer
många och även mig.
Men minnesstunden för min
del får bli knytkalas.
Du radar upp pärlor på löpande
band och alla med lika hög
kvalite



2014-03-28

  Niclas Petersson VIP
Än en gång - snyggt som fan.
Gillar. Mycket.
2014-03-28

  Hans Christian
Jamen herrejävlar *GAPSKRATTAR* fy fan vad kul. Tack Maria. Den här piggade upp mig, så att jag kanske orkar ramla in i duschen :-)
2014-03-28

    ej medlem längre
snacka om dråplig!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja