Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 2 timmars doktors avhandling. Tjejer emellan.


En kväll med flickorna.


Jämför underkläder,
märken. Färger. Tittar.
Berättar om då. Om nu.
Och allt som händer där
emellan. Jag är kär. Jag
hatar män. Jag är flata!
Abort. Blod. Men GUUD!
Ljus. Spetts. Var han bra?
Läppglans. Lipgloss. Vin.
Otrohet! Idiot. Hatar. Skål.
Läppjar. Frågar. Tröstar.
Undrar. Dansar. Sms. Vem?
Jag är sambo. Jag är singel.
Jag vet inte vad jag är. Hel.
Kaffe. Pryda och inte pryda.
Friska. Störda. Sjuka. vackra
och onormala. Människor.
Segertåg.
ÄT! Du försvinner!
Kolla min mage. Min då!
Du är fin. Du är bäst. Socker?
Attacksocial. Vilken ställning?
Tystnad. Sluta fråga! Hemligt.
Kyssar? Äntligen! Bra där!
Älskar du din mamma? Inpackning.
Svarar inte. Nån som vill ha pizza?
Skratt. Sms. Tyst. Lyssnar. Tänker.
Mätt. Vila. Ska du gå hem NU? Ja.
Rings i morgon.
Kram.









Fri vers av Maria Natasja
Läst 313 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-28 11:42



Bookmark and Share


  Tess74
Suveränt! Skrattar ler och känner igen mig :) klockrent
2014-03-31

  Fredric
Fattar fan noll! Känns som Tage Danielsson på nått sätt... Fragment av ett liv...
2014-03-28

    Lars Gullberg
Du har en enorm känsla för karaktärer. fan va bra du är

Det finns en regissör

ändå andas allt verklighet ögonblick alla jävlka människor passerar förbi ditt iris och du är så fenomenal på att dokumentera dessa bilder

/L
2014-03-28

  Jan Linderoth
En härlig text som berättar allt du inte är , kanske sambo lesbisk och attacksocial, vad vet jag. Kraftigt skrivet,

2014-03-28

    ej medlem längre
Det är ingenting
annat än storslagen
poesi!
2014-03-28

  Hans Christian
Ja jösses, när jag trodde att du inte kunde bli bättre, så kommer du med detta mästerverk. Älskar den, som att åka störtlopp på ord. Bravo Maria.
2014-03-28

  Hon kallar sig poet VIP
Målar upp bilden bra. Snabbläst, men hela tiden en spänning för nästa ord. Och snyggt helt enkelt.
2014-03-28

  cilax VIP
febrigt, fint
2014-03-28

  Niclas Petersson VIP
Tack för inblicken.
Snyggt som fan.
Gillar. Mycket.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja