Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tanken snuddar vid vitt.


Det är inte så att jag missunnar dig

ond bråd död.

Jag bara önskar

för min skull,

att det blir relativt utdraget.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 426 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-28 14:04



Bookmark and Share


  hawkeye
Yeah!!!
2014-04-27

  Fredric
Bite that PILLOW bitch! eller, vänta nu..
2014-03-28

  Densen VIP
Ha! Den som förtjänar har...förtjänat:)))
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja