Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt undan rampljuset.


Jag dansar inte under cirkustaken längre

eller stjäl Zigenarnas Araber.

Jag orkar inte.

Tattarblodet är tungt nog som det är att bära.

Istället sminkar jag mig
av ingen anledning alls
i lindansarens förtält.
Och inser.
Fullt orädd.
Att jag är kär i en tigertämjare.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-07 16:48



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jättecool text Maria, du slutar aldrig att överraska.

"Att jag är kär i en tigertämjare."
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja