Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakumet.


Det är inte så

att jag missunnar dig

att brinna inne.

Jag önskar bara

För min egen del

att Jag var den

som tände på.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-10 22:21



Bookmark and Share


  Hans Christian
Som vanligt skrattar jag gott åt det perfekta slutet!!! :o)
"Jag önskar bara

För min egen del

att Jag var den

som tände på."

Du e bäst !
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja