Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag Är. När jag är den jag är.


Angenämt
kan tyckas

att jag ibland
ligger naken.

Men

Det har
ingen annan förklaring
än att jag
bränt kläderna
Du rört vid.











Fri vers av Maria Natasja
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-11 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perfettamente!
2014-04-13

  Ingmar Hård VIP
Du är obarmhärtig och kompromisslös i ditt skrivande. Och alltid med ett leende någonstans. Som lämnar utrymme för läsarens tankar.
2014-04-12

  Hans Christian
Wow !!! You are number One ! Ursäkta mina ickekonstruktiva kommentarer.

"Det har
ingen annan förklaring
än att jag
bränt kläderna
Du rört vid."
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja