Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar ifrån ett köksbord.


Hade det inte varit

för dina kvarglömda
rikskuponger.

Så hade jag glömt
att du Är död.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja