Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång ifrån sal 23.

-Om du ska ta ditt liv Maria,
så gör det Bara, viskade min
husläkare och snöt sig i remissen.

MEN för guds skull, fortsatte han.
Sluta suga på pistolen!









Fri vers av Maria Natasja
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-14 23:16



Bookmark and Share


  Hans Christian
Som vanligt frambringar du ett stort leende min vän. Love it !
2014-04-20

    ej medlem längre
du kan spränga berg med ord,,,
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja