Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hon dog ju inte.......


-Maria, du vet vad som gäller
svarade min husläkare
och lutade sig framåt.
Bestämd i rösten.

Man får inte döda flourtanter.
Inte ens lite.
Även om man vill.











Fri vers av Maria Natasja
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-14 23:28



Bookmark and Share


  hawkeye
Värt att komma ihåg...
2014-04-27

  Hans Christian
*Skrattar*... :o)
2014-04-20

  Ingmar Hård VIP
Det är underbart! Du smugglar in Astrid Lindgren i detta allvarliga sammanhang.

Nej, fluortanter får man inte ens döda i smyg! Fast man vill.
2014-04-15

    Lars Gullberg
Min käft fick dom bända upp med spännbälte tvångströja och bräckjärn
men så fort den gick upp så slog den igen lika fort o fan va det skvätte flour runtom.


2014-04-15

    ej medlem längre
" inte ens lite"
jo nog får man goa skratt
allt för ofta
2014-04-15

  thyra
Skrattar gott, men ser också kränkningen mot det lilla barnet. Fint!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja