Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För i slutänden är det Ändå allt.


Hur hade du tänkt att betala
för det här besöket då undrade min
husläkare och rullade närmare mig
med kontorsstolen.

Instinktivt
särade jag på benen
och vände bort blicken.

Ville inte se koden

när han drog sitt kort.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 471 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-15 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välformulerat.
2014-05-04

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-05-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
han förde in kortet i kortläsaren noterandes att krediten var utan gräns
2014-04-17

  Judas Ekholm VIP
De sista fem raderna är magiska! [Och tragiska, eftersom de känns absurt sanna.]

En redig, rak höger på hakspetsen och ett skrubbat knä i skrevet! Berömvärt!
2014-04-16

    ej medlem längre
den rymmer livet..
och mer därtill! Bravo
2014-04-15

    ej medlem längre
satan,,,knockout direkt
2014-04-15

  Tess74
Ah!! Love it!! Så jävla bra. Applåder och bokmärkning
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja