Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misstaget som ändå blev något :-)


Så jag vet...

Sångerna,

livet

och jag skriker ditt namn.

Inte ett svar,

inte en suck

men i hjärtat

ett extra slag och det är så jag vet det.

 

 Så som jag vet.

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 440 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-04-21 11:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det där extra slaget får mig att tänka. Kanske finns det någon ömsesidigt mellan diktarjaget och diktarduet??? Bra vinkling!
2014-07-26

  Gisela Nordell
märg och liv i dessa rader!
2014-06-26

  Anna*
Suveränt skrivet! <3
2014-05-02

  Michaela Dutius
En text som gör ont - man hör nästan skriket genom raderna!
2014-04-27

    Birgersdotter VIP
Känner känslan....
2014-04-24

  Eva Langrath VIP
Stark känsla i orden
2014-04-21

  Rise Little One
så är det, ibland vet man bara... Och det räcker långt...
2014-04-21

  Lars Hedlin
Sarkt framfört med stor känsla KRAM
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna