Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon säger mer än du tror

jag vet..

sluta låtsas

jag kan se det i dina ögon
de säger mer än du tror

jag vet fortfrande...

friheten är över

kriget är här

kommer alltid att veta...

så sluta låtsas




Fri vers av losy
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-03-26 17:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja i ögon kan man utläsa både det ena o det andra...t.o.m. när kriget närmar sig..då är det dax att dra öronen åt sig...snyggfångat!
2006-06-23

  yoyyo
ögonen säger mer än man tror, verkligen
texten väcker en orolig känsla hos mig.. att kriget är här.
bra skrivet

kanske det bör vara ett å i slutet på låtsas också
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy