Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat brottsplats.


Mitt nummer står kvar på kaklet
en bit ovanför handfatet.
Inramat
av tandkrämsstänk
och mintgröna tvålrester.
Som ett fingeravtryck
ifrån gårdagen.

Engångshyveln
med smutsigt skaft
ligger kvar
envist
och rostar i pisspölen.

Unkna tankar blir till klåda
på rentvättad ny hud och
våtrumstapeten andas tungt
i skammen.

Ändå.
Även.
Fast.

Även om jag inte skrek.
Även Om jag hade kunnat.
Så betyder väl inte det
att lysrörslamporna
hade rätt att bränna mig så illa?



















Fri vers av Maria Natasja
Läst 740 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-05-10 18:30



Bookmark and Share


  Eleni_
Tycker verkligen om den är texten, det är så direkt och nära. Gillar hur du vat ord som tandkrämsstänk, fingeravtryck, våtrumstapeten.
2014-09-30

  Wilhelm
Wow, du lyckas verkligen bygga en stämning. Kan se det nedgångna, ångestfyllda badrummet framför mig.
2014-06-10

  Connie
Du ger verkligen järnet, här får man verkligen valuta när man läser hos dig!
2014-06-06

  Marlboroman/Hg VIP
Som sagt: Grym
2014-06-03

  jonas a
så nära
så äkta
så otäck
ord som fastnar, som man bär med sig
2014-05-18

  axveronika
stileben i antydd skräck
2014-05-11

    Jag är fan större än Sartre VIP
Iskall nakenhet med avskalat språk. Snyggt framfört!
2014-05-11

  thyra
Den råa tonen är så skön och antydningarna får mig att fundera. Tack!
2014-05-11

  Ronny Berk
minnet finns kvar; så må kännas av beskrivningen; även om numret på kaklet suddas bort
2014-05-10

    Lars Gullberg




Här ger du läsaren allt det hon har att fundera över. Han, han tänker säkert samma tankar som vanligt

Så bra bästa Marian på poeter.se
2014-05-10

  Hon kallar sig poet VIP
Reflektioner, snyggare så, att bara ana...undertonen.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja