Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balsamerad vildängel.


Torkade rosors huvud
nickar alltid, först.
Innan de blir Lättare än
stjälkens tomma
ryggrad.

Läs om.

Torkade rosors huvud
nickar alltid, först.
Innan de blir lättare än
stjälkens tomma
ryggrad.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja