Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Älskarinnas undran.


Jag är Fransman sa han
Och kysste min hand.

Så där världsvant och
elegant.

Märkligt då,
kan tyckas så här
i efterhand.

Att läpparna som kysste mina lår
Viskade ord på ryska.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-29 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa oväntade vändningar!! Love 'em!
2014-05-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
ej alls märkligt, du tog ju båda två
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja