Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Engelska parken.


Följ mörkret
Mot västra flygeln.

Där,
bredvid en sovande
dobberman
vilar min döda kropp

vaggad utav ingenting.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-29 23:58



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du väcker minnen Maria fan va man har traskat runt där.

Ska berätta hur ja hamna i hålan senare

Och ditt bildspråk alltså

Tänk den fotograf som illustrerar dina rader i bild.

skulle blöda hela Stockholms Kulturhus ända in i tunnelbanespärrarna och ned i de vettskrämda resenärernas blickar.

älskar dej din poesi ditt väsen

Bra jobbat
2014-05-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
En synnerligen enkel yta med en avgrund under. Det är bra!
2014-05-30

  Tess74
Wow! Vaggad utav ingenting... älskart!
2014-05-30

  cilax VIP
ruggigt snyggt
2014-05-30

  axveronika
som en hel kriminalroman i hoprullad form
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja