Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns inte hans namn.


En gång Provade jag
Att lyda
under mannens vilja.

Det fungerade Fint, tyckte han
tills dess att jag bet mig igenom
grimman.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-30 11:30



Bookmark and Share


  hawkeye
Brutalskön!!!
2014-06-25

    ej medlem längre
Love it!!! Budskap: lev aldrig under någons vilja (bara tillfälligt och under alldeles särskilda omständigheter)
2014-05-31

  stig wikman
Oj , då .
Humor har du .
Och bitsk är du
nog också.

KRAM Å
APPLÅD.
2014-05-30

    Jag är fan större än Sartre
Ha, ha, den här var rolig.
Nu gjorde du mig på bra humör!
2014-05-30

  Peter Stjerngrim VIP
Litet förslag som efter att jag läst
en hel del nu av dig ...
- Lyssna till din intuition
och följ den fullt ut!
Kompromissa inte med kärleken
och nöj dig inte med mindre
än den som är bäst för dig,
nämligen den du känner är ämnad
för dig! Då ökar chansen till lyckligt slut eller rättare sagt fortsättning livet ut ...
Du är värd det!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja