Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämtat ur en sann händelse.


Jag vet faktiskt inte
om sexakten var klar
den gången jag drämde
ett basebollträ
över käften på honom.

Allt jag vet Är

Att han inte var värd
städningen
efteråt.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-30 14:56



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Här fick du min fantasi att skena iväg.
Bra och överraskande text!
2014-05-30

    ej medlem längre

Brutalt bra skrivet ...
2014-05-30

  stig wikman
STARKT
MARIA.

applåd å kram.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja