Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndertrasad gullunge.


Det Var inte Det

Att du snittade upp mig
med brevkniv.

Eller att du kastade
mig
på komposthögen.

Problemet Var

Alltigenom

Att jag tänkte på någon Annan

Medans du sa förlåt.







Fri vers av Maria Natasja
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-01 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-06-02

  Tess74
Wow vilken styrka! Booom!
2014-06-01

    Lars Gullberg
Undrar hur många kvinnor som känner igen sej i dina ord

Det är det jag menar. Tror dina rader ör farliga för hela mannens väsen.

Du blottar hela hans impotens

Hela hans bubbla spricker
alla hans breda bringor och uppblåsta fasader.

du är själva nålen Maria
som sticker hål

Bra
2014-06-01

  cilax VIP
shit, vad bra!
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Sanslöst bra!
Oväntat slut.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja