Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sjunde timmen.


Om det är Någon
som ska bära Dig hem

Så är det jag.

Under sprucken himmel
och svullen sol. Jag.

Låt mig somna sen
i vetskapen om att

Du lever.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 647 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-01 21:21



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Du är grym!
2014-06-03

  Lars Hedlin
Stark som attan!
2014-06-02

  cilax VIP
inte att förväxlas med i elfte timmen, eller elfte himmeln
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja