Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat brottsplats 2. (Där vägarna Delas)


Pappa säg.
Säg att jag får,
gå till Adelsmannen i natt.
För att under stjärnor
riva hjärtat ur hans kropp.

Han.
Han som våldtog mig.
Han som dödade mig.
Han som åt min ungdom.

Säg att jag får.

Hugga i hans kött och mata hundarna med.

Pappa säg,
att jag får förföra hans blickar
lyfta mitt kjolstyg
blotta mina knän
och be honom röra.

För mina systrars skull.

Därefter. Då hans avslitna
halspulsåder
likt en pärlemor fontän
sprutar blod över gröngul marmor
ska jag ta mitt eget liv,
vid vattnet,
där Som farfars grav
I svart granitsten står.

Sörj aldrig.
När rättvisa skipas.

Pappa.
Skriv sånger istället

i tusentals

Om hur det Aldrig mer Får bli.











Fri vers av Maria Natasja
Läst 686 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2014-06-03 14:25



Bookmark and Share


  wannabi
Starkt! Svårt att värja sig emot.
2014-07-10

  Ljusletaren
En bra utvald text/ kram
2014-06-23

  hawkeye
Denna berör...
2014-06-18

  EilahtanM
Fantastiskt bra skriftat.
Fick rysningar i hela kroppen. Man kan verkligen ta på hatet.
2014-06-09

  Gisela Nordell
ja den grep tag!
2014-06-07

  axveronika
starkt. associerar till Indiens flickor...
2014-06-06

  Federico Romano
Behöver läsa den igen om jag ska fatta, något är dålt.. Bra..
2014-06-05

    ej medlem längre
Tycker om texten i sig, hur den är skriven och att det kan sammanfogas till detta innehåll känns ännu bättre
2014-06-05

  Mian
Jag läser den om och om igen och ryser om och om igen!
2014-06-04

  Hans Christian
Ursäkta språket - Men Herrejävlar vad bra!
2014-06-03

  Lehva VIP
En fantastisk text. Den sparar jag... Du berör.
2014-06-03

  SpamPippiL VIP
Man blir helt tagen.
2014-06-03

  stig wikman
OJ .
Svårt att
kommentera , men
du är verkligen en
konstnär.

KRAMAR Å APPLÅDER
I MASSOR FRÅN EN MAS.
2014-06-03

    Jag är fan större än Sartre
Hm, det var ord och inga vackra visor.
2014-06-03

    ej medlem längre
Hysteriskt bra!!!!!!
2014-06-03

  Jan Linderoth
Visst! Go ahead! Vansinnigt skrivet, vansinnigt bra.
2014-06-03

    ej medlem längre

Berörande,
grymt bra skriven ...
2014-06-03

    ej medlem längre
stark!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja