Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kladd och plastparkett.


Livet är inte
Riktigt
som när Vi
knullade
till Serbokratisk
folkmusik.

Men jag vänjer mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-03 16:31



Bookmark and Share


  hawkeye
Ombyte förnöjer...eller?
2014-06-18

    Jag är fan större än Sartre
Vissa tycks ha adhd i fingrarna på den här sajten. Hur fan lyckas de annars alltid kommentera först?

Förövrigt så är damens text mycket tankeväckande och knullat till folkmusik har jag aldrig gjort. Märkligt att jag missat de erotiska takterna.
2014-06-03

  stig wikman
Ha , Ha .
Fenomenalt .

Kram å Applåd.
2014-06-03

    ej medlem längre
WORD(s)!

Du målar..spännande och lätt exotiska bilder för mitt inre... Tack!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja