Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få ge tillbaka.


Det ligger en naken man på min matta
och skriker Att han vill hem.

"Nu tar vi det jävligt lugnt" Viskar jag.

Och gör det Jag Måste.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 264 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-05 12:28



Bookmark and Share


  hawkeye
Grymt skön...
2014-06-18

  Connie
Yes, du kan konsten att få huden att knottra sig!
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Makalös som sätter fart på tankar och fantasi.
2014-06-05

    ej medlem längre
Läskigt läckert
2014-06-05

    ej medlem längre

Du är så bra ...
orden eggar fantasin ...
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja