Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte sluta smida i död.


När jag slagit ihjäl dig

ska jag söka in på Dramaten
och smycka min loge med dina avbitna
leverfläckar.

Kvinnan du bedrog mig med
Har redan blivit lampskärm och
väggdekoration.

Det är Märkligt

Hur två döda ögon kan stirra.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-05 23:06



Bookmark and Share


  hawkeye
Kommer osökt in på "När lammen tystnar"...*gillar*
2014-06-18

  stig wikman
OJ , OJ .
SÅ BRA.

Maria , du är bäst.

KRAM Å APPLÅD.
2014-06-06

  Connie
Jag sitter som fastklistrad, jag kan inte sluta läsa dina texter!
2014-06-06

    ej medlem längre
Mästerverk!!!!! Total avsaknad av obalans, allt sitter som gjutet!!!
2014-06-05

  cilax VIP
avmätthetens kraft
2014-06-05

  Tess74
Du är så fantastiskt jävla briljant! Älskar dina texter. Hur två döda ögon kan stirra...
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja