Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag.


Fragment Ur min TONÅRSTID (1)


- Mamma, res på dig! Fan!
Jag drog i den berusade, magra
kroppen. Vart är din plånbok och
nycklarna?

-Jag har bara 75 spänn kvar pep hon ynkligt
och slängde med huvudet.
Du får dom om du säger att du älskar mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 225 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-07 21:39



Bookmark and Share


  Hans Christian
Texten smällde till mig ordentligt! Mästerligt!
2014-06-08

    ej medlem längre
Detta... Detta känns och det är så bra skrivet.
2014-06-08

  Ola Rydberg
Aj starkt
2014-06-07

    ej medlem längre
Du har förmågan att förmedla starka känslor Maria, fortsätt så! Älskar ditt språkbruk..
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja