Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan Ta Dig!


I asken med brev

ligger ditt Adjö.

I ett vitt kuvert

bland månadens räkningar.

-Idiot, fräser jag

och luktar på din handstil

Istället för att betala hyran.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 668 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-06-11 22:32



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Har tydligen missat denna...men ...hatten av, Snyggt!
2020-11-16

  Korståg
Tack för alla fina kommentarer. du är väldigt duktig på att skriva . Denna är klockren. Wow!!
2014-08-27

  Fredric
usel titel, underbart innehåll! (som vanligt blodskarpt!)
2014-07-14

  Fredric
usel titel, underbart innehåll! (som vanligt blodskarpt!)
2014-07-14

  Samuel_
Riktigt målande bra !
2014-06-28

  hawkeye
Älskar dina texter...
2014-06-17

  Connie
Järnspikar vad bra!
2014-06-13

  Hans Christian

"och luktar på din handstil."
En förunderligt briljant formulering!
2014-06-12

  Peter Stjerngrim VIP
Det är just typ detta som får
så många att välja relationer
med dem som det inte gör så
ont att mista eller om de sviker ...
Men också varför så många
väljer att bryta upp så snart
de upptäcker att de känner sig trygga i relationen och är på väg att bli riktigt förälskade ...
Det gör liksom mindre ont att själv välja när det värsta som kan hända ska hända ...
2014-06-12

    det var en gång
Wow! Så mycket på några rader! Ett helt händelseförlopp med en vändning. Att du får plats med så mycket på så lite text!
2014-06-11

    ej medlem längre
Love it!!! Dina vändningar på slutet är alltid mästerstycken.....
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja