Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbildens kvinna är min egen.


Brinner ikapp med
dom franska melodiernas
raspiga sorg.

Skriker i kapp med
dom försmådda
härskarkvinnornas
ursinne.
Och
klappar händerna i takt
till den döendes sista
önskan.

Tro inte för en sekund
att min Sorti
Efter ditt svek
kommer vara Något annat än högljutt.
















Fri vers av Maria Natasja
Läst 192 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-13 13:29



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Jävligt bra!
2014-06-13

  Night Soul Woman
Motsatsen av konstruktiv konfrontation är fascinerande varje skrik kommer ifrån paradiset man skapade inuti Den som hör varje skrikande ord må komma ihåg hur det var innan allt blev fel då man var i en mutualistisk symbios och inte hör smärtan den andre upplever/utanförskapet man känner. Man måste tänka tillbaka: när slutade vi att lyssna på varandra? Varför blev den andre inlåst i sig själv? Varför hörde jag inte att jag talade med mig själv:D? Hm bra skrivet och har du läst om Den andre?(Simone de Beauvior) mer info kan du hitta på wikipedia.
2014-06-13

    ej medlem längre
"tro inte för en sekund!" det är så bra
så..i övrigt stark och spännande.. Tack snälla!
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Man skall inte vara tyst smyga ut bakvägen.
2014-06-13

    ej medlem längre
Glömde titeln:

Spegelbildens kvinna är egen.

Detta är ingen kritik, bara ett tycke i all respekt.
2014-06-13

    ej medlem längre
Tycker om det här, tycker också att alla "jag" skall bort.

Typ:

"Brinner ikapp med
dom franska melodiernas
raspiga sorg.

Skriker i kapp med
de försmådda
härskarkvinnornas
ursinne.

Klappar händerna i takt
till den döendes sista
önskan.

Tro inte för en sekund
att Sortin efter sveket
kommer vara allt annat än högljutt.

Det är bara min lilla tanke som tänkte och tyckte.

Er språkdräkt är rak och lite arg till och med. Just det gillar jag, inte så kollektivt som mycket här på sidan, i samhället, är.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja