Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trekant.


Det var i Mitt livs första trekant

som jag såg att rummet hade fyra hörn.

Att kärleken Inte behöver vara centrum

Om lusten är större.


Viljan att leva ryms i en 90 säng

och era ögon var som stjärnor.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 397 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-14 14:31



Bookmark and Share


  Hans Christian
"och era ögon var som stjärnor."
Har inga adjektiv kvar...:o)
2014-06-16

  Oscar E Quinn
Du är grym!
2014-06-14

  Tess74
Ännu en igenkännande text där du sätter spetsen på orden och händelsen. Suveränt
2014-06-14

  SpamPippiL VIP
Passion är inte det samma som kärlek. Tack och lov. För stjärnor dom du. Och passion.
2014-06-14

    ej medlem längre
Mästerlig! Fokuserat om lusten och livsglädjen, och att de räcker! Inte ett överflödigt ord.

Älskar älskar älskar denna!
2014-06-14

  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt bokstaverat som bara den! Och känslofylld och naken.
2014-06-14

    ej medlem längre
Den här texten gjorde min dag!!
Inte ett ord är utbytbart.. Det är såhär det skall göras!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja