Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parningsdans.


Jag kväver sakta känslan i kudden

och nyser utav sköljmedlet.

Nästa gång ska jag para mig med en Ryss


och få dansande ungar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 450 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-15 18:36



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kosackdans ? :-)
2014-06-19

  SatansSon VIP
roligt. rysk cirkusbjörn.
2014-06-16

  Tess74
Förbannat snyggt
2014-06-16

  Lennart Arvidsson
Jag älskar den!!! Det är dina avslut som jag tycker du lyckas så bra med.
2014-06-15

  Lehva VIP
Underbar:-)
2014-06-15

    ej medlem längre
Oförutsägbart skimrande
2014-06-15

    ej medlem längre
Haha snyggt!
2014-06-15

    Lars Gullberg


Vackra anarkistiska m(A)ria




2014-06-15

  SpamPippiL VIP
Fan Maria. Grannarna undrar om jag är full och vad jag asgarvar åt.
2014-06-15

    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag skrattar sällan, men nu gjorde jag det.
Tack för din bitska humor!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja